Produsele Lullula sunt cadouri faine care pot fi oferite partenerilor de afaceri, musafirilor, colaboratorilor și angajaților.

Avem 7 ani de experiență în cadouri corporate.

Cănile pictate manual, lumânările, seturile de ceai, felicitările sau traistele Lullula sunt o formă frumoasă de a arăta tuturor partenerilor și angajaților că sunt apreciați și că primesc un cadou mai aparte.

De Paști, de Crăciun, de Mărțișor sau de ziua firmei ori a asociației, un produs lucrat manual oferit cadou este un gest frumos, un gest de apreciere. 

Idei și prețuri flexibile

Pentru o astfel de comandă, vă rugăm să ne contactați pentru a stabili tipul produselor, un preț special și un grafic de livrare.

Prețurile sunt flexibile, calculate în funcție de volum și de conceptul cadourilor. Abia așteptăm să ne punem originalitatea la contribuție și să găsim cadoul perfect pentru dumneavoastră. Puteți veni la noi la atelier, în Sibiu, să discutăm la o cafea sau ceai sau putem dialoga, fără probleme, prin mijloace electronice.

Ne puteți contacta prin email: contact@lullula.ro, telefon: 0743 298 568 sau prin celelalte canale de comunicare din pagina de CONTACT.

Parteneri mulțumiți

Mai multe companii și asociații au văzut semnificația unor cadouri cu notă personală și au ales produsele noastre pentru a marca diferite evenimente și pentru a își răsplăti angajații, membrii sau prietenii.

Avem capacitatea și dăruința de a realiza comenzi mari, de câteva sute de produse, pentru astfel de evenimente. Pentru ei, am creat, cu mult entuziasm, căni pictate manual, seturi de ceai pictate, globuri de sticlă pictate, lumânări parfumate, traiste și felicitări personalizate, precum și pachete diverse pentru Paști, Crăciun sau alte evenimente deosebite.

Printre clienții noștri, de până acum, se află: