Livrăm prin curier rapid

  • Produsul este realizat, în general, după primirea comenzii. De aceea, trebuie să îl pregătim și îl poți avea acasă în câteva zile lucrătoare. De obicei, livrarea durează între 1 și 3 zile lucrătoare.
  • Dacă este nevoie de o cantitate mai mare, ne va lua un pic mai mult să pregătim produsele, dar nu foarte mult 🙂. Am realizat comenzi și de câteva sute de produse pentru companii importante din România. Pentru cantități mai mari este bine să ne contactezi, pentru a îți putea oferi un discount. Produsele Lullula sunt cadouri faine care pot fi acordate angajaților pentru evenimente speciale din viața unei companii.
  • Livrarea o facem în România. Pentru livrare în alte țări din Uniunea Europeană, te rugăm să ne contactezi pentru a calcula un preț special la curierul DHL, cu care avem un parteneriat.
  • Dacă treci prin Sibiu, poți ridica produsele de la sediu.

 

Livrare gratuită pentru comandă > 200 lei

Transportul este gratuit la comenzi de peste 200 de lei. Până în această sumă, transportul este 19 lei dacă plătești cu cardul, indiferent de greutatea produselor. Dacă optezi pentru plata ramburs, transportul e 25 lei.