Cine suntem
Datele noastre complete:

Lullula SRL

CUI: 49505154
RC: J32/181/2024
Sediu: Jud. Sibiu, oraș Sibiu, str. Praga nr.9
email: contact@lullula.ro
tel: 0743 298 568
 – Pentru comenzi online și comenzi corporate
 
 
Parnica Chescu Alina Alexandra PFA
CUI: 33832010
RC: F32/1063/2014
Sediu: Jud. Sibiu, oraș Sibiu, str. Praga nr.9
email: contact[at]lullula.ro
tel: 0743 298 568

– pentru comenzile și produsele ridicate din magazinul nostru din Sibiu, de pe strada Mitropoliei 27

 

Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Lullula.ro.

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesul pe site

1. Propietarul/Administratorul Lullula.ro va acorda permisiunea de utilizare a site-ului , sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta:

1. este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii;

2. este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila obtinuta in scris de la proprietarul siteului;

3. este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a website-ului, exceptand acele modificari ori alterari, rezonabile, efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a website-ului pentru scopul in care a fost creat;

4. este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori ai site-ului, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor utilizatori;

5. sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii website-lui;

6. este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;

Prin prezenta declarati pe proprie raspundere ca sunteti de acord sa nu utilizati niciun sistem automat care sa trimita cereri catre site-ului Lullula.ro si care sa poata cauza nefunctionarea sau functionarea incetinita a acestuia.

Acest site contine linkuri, spoturi sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul proprietarul siteului. proprietarul siteului nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site. Va recomandam sa luati cunostinta despre termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti site-ul Lullula.ro .

Drepturi de proprietate intelectuala

®Lullula este marcă înregistrată.

Toate designurile Lullula de pe site sunt protejate de legea drepturilor de autor si nu pot fi reproduse.

Drepturile de proprietate intelectuala sunt, in mod expres, drepturile de autor si conexe listate de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra in mod individual, desi unele caracteristici ale sale pot permite interactiunea cu alti utilizatori, numai in scop informational si pentru uz personal. Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Accept

Accesand si utilizand website-ul Lullula.ro sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati: a) sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar; b) sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de Lullula.ro.

Proprietarul siteului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului Lullula.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului Lullula.ro , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si proprietarul siteului sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare

Acesti termeni si conditii guverneaza folosirea site-ului Lullula.ro, denumit in continuare generic “site”.

Prin accesarea site-ului sunteti implicit deacord cu acesti termeni si conditii, in mod contrat va rugam sa parasiti acest site imediat.

Livrare

 
  • Produsul este realizat după primirea comenzii. De aceea, trebuie să îl pregătim și îl poți avea acasă în câteva zile lucrătoare. De obicei, livrarea durează între 1 și 3 zile lucrătoare.
  • Dacă este nevoie de o cantitate mai mare, ne va lua un pic mai mult să pregătim produsele, dar nu foarte mult, ci în funcție de cantitatea comandată. Am realizat comenzi și de câteva sute de produse, pentru companii mari din România.
  • Livrarea o facem în România. Pentru livrare în alte țări din Uniunea Europeană, te rugăm să ne contactezi pentru a calcula un preț special la curierul DPD, cu care avem un parteneriat.
  • Dacă treci prin Sibiu, poți ridica produsele de la sediu.

Politica de retur

Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv. De aceea, și în cazul achiziției unui produs de la noi, clientul are dreptul de a returna întreaga comanda sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data la care a primit-o, fara a fi obligat să ofere un motiv.

Produsele vor fi returnate în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a facturii de achiziție. Pentru retur, clientul plătește doar costurile de transport.

Banii pentru produsele returnate se virează în contul clientului în termen de 14 zile lucrătoare, în funcție de bancă. Cele 14 zile se calculează din momentul procesării returului.

Pentru orice detalii, vă stăm la dispoziție. Adresa noastră și datele de contact sunt afișate pe site.

Confidențialitate și cookie-uri

Te rugăm să citești detalii și despre Politica de confidențialitate și Cookie-uri.

Alte detalii

Ne poți contacta oricând pentru orice alte detalii și lămuriri:

Lullula SRL
CUI: 49505154
RC: J32/181/2024
Sediu: Jud. Sibiu, oraș Sibiu, str. Praga nr.9
email: contact@lullula.ro
tel: 0743 298 568