Lullula.ro

Magazinul și atelierul: strada Mitropoliei nr 27, Sibiu

Lullula SRL
CUI: 49505154
RC: J32/181/2024
Sediu: Jud. Sibiu, oraș Sibiu, str. Praga nr.9

 – Pentru comenzi online și comenzi corporate

Parnica Chescu Alina Alexandra PFA

CUI: 33832010
RC: F32/1063/2014
Sediu: Jud. Sibiu, oraș Sibiu, str. Praga nr.9

– pentru comenzile și produsele ridicate din magazinul nostru din Sibiu, de pe strada Mitropoliei 27

 
Tel: 0743298568

Email: contact@lullula.ro

©Lullula este marcă înregistrată
Suntem o afacere de familie născută şi crescută la Sibiu, în inima țării, în 2016, chiar de Mărțişor. Pasiunea noastră e strâns legată de admirația față de porțelan, un material fin şi frumos, care dă formă şi eleganță tuturor mâncărurilor şi băuturilor. Am început ca PFA, dar, din 2024, datorită volumului mare de produse și comenzi, am trecut cea mai mare parte a activității pe SRL.
Dorința noastră este de a transforma obiectele pe care le folosim zi de zi în mici opere de artă, de a le insufla o farâmă de suflet prin culoare şi formă şi de a le scoate din anonimat şi din banal. Totul la prețuri pentru toate buzunarele.
Credem cu tărie că produsele noastre trebuie să aducă bucurie în viețile şi în casele în care ajung, fiind, în acelaşi timp cât mai prietenoase cu mediul. În consecință, căutăm să folosim vopsele si materiale cât mai naturale şi mai curate, care nu ne murdăresc planeta.
Toate picturile și desenele Lullula sunt realizate manual, într-o grădină Transilvăneană. Desenele pe căni sunt făcute cu vopsea non-toxică, ceramică, fixată la cald, care nu se șterge la spălare.
Produsele noastre sunt speciale, realizate cu grijă și trebuie îngrijite ca atare.
Modelele pictate manual sunt foarte rezistente. Deși producătorii vopselurilor garantează că modelele rezistă la spălarea în mașina de spălat, pe programe ECO, noi recomandăm spălarea manuală, cu apă călduță, fără folosirea unui burete abraziv pentru o viață mai lungă a produselor. De asemenea, recomandam ca produsele pictate manual să nu fie folosite în cuptorul cu microunde.
Produsele textile, precum traistele sau tricourile, sunt printate cu imprimantă ultraperformantă de tip DTG (direct to garment). Aceste produse ar trebui spălate pe dos, în mașina de spălat, la temperaturile indicate pe etichete, pentru a asigura o durabilitate cât mai mare.
Toate produsele noastre pot fi cadouri perfecte pentru ocazii speciale, dar și obiecte dragi cu care ne înveselim viața de zi cu zi. 
Alexandra Cheșcu
designer
Toate desenele sunt create de Alexandra Cheșcu, sub marca Lullula.
Marca este înregistrată la OSIM din 2020.
Cutii gratuite, ambalaje simpatice
Produsele Lullula vin în cutii și alte ambalaje frumoase și sunt tocmai bune de făcut cadou! Cutiile sunt oferite gratuit și vin în diverse culori, în funcție de produsul ales.
Lullula Art Shop
str. Mitropoliei nr 27, Sibiu