ORGANIZATORUL
Organizatorul concursului cu premii „Primăvara Lullulei” este LULLULA.RO, prin administratorul siteului, Parnică Chescu Alina Alexandra PFA, regulile din prezentul document fiind obligatorii pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.LULLULA.RO. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

PREMIILE CONCURSULUI
Premiul cel mare constă într-un coș SPA, în valoare de 330 lei. Coșul cadou cuprinde:
*o cană Lullula “Hot tea” pictată manual
*un ulei de duș Sabon, cu portocale și ghimbir
*un scrub pentru corp Sabon, cu portocale și ghimbir
*o cremă de mâini Sabon, cu patchouli, lavanda și vanilie
*doi bulgări minerali pentru baie, Sabon, cu patchouli, lavandă și vanilie, respectiv cu mango și miere
*o mănușă de baie cu două fețe pentru îngrijirea corporală
*o piatră ponce pentru călcâie
*un spumant de baie cu aromă de vanilie de Caraibe
Toți participanții vor primi un cupon de reducere de 10% pentru o comandă viitoare.

DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfăşoară în perioada 19 ianuarie 2021 – 7 martie 2021, pe site-ul lullula.ro și pe pagina de facebook a siteului, https://www.facebook.com/lullula.ro/.

MODUL DE ÎNSCRIERE
Se vor putea înscrie în concurs toți cei care, în perioada 19 ianuarie – 7 martie, vor plasa și plăti o comandă in valoare de minim 200 de lei pentru orice produs sau produse Lullula. Comenzilor pot fi plasate pe site, lullula.ro, pe email, contact@lullula.ro sau pe pagina de facebook, https://www.facebook.com/lullula.ro/.
Vor fi considerate doar comenzile achitate pâna la data limită, 7 martie, ora 23:59.

PREMIUL ŞI MODALITATEA DE ACORDARE
Marele premiu se va acorda prin tragere la sorți, în 8 martie. Copoanele de reducere vor fi emise pentru toți participanții, după 8 martie, în decurs de câteva zile.
Organizatorul concursului (LULLULA.RO) va suporta eventualele costuri legate de transportul marelui premiu către câștigător.

DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis tuturor participanţilor, cu excepţia reprezentanților LULLULA.RO precum şi a membrilor familiilor acestora.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
Organizatorul concursului (www.LULLULA.RO) va reține, ca în mod normal, datele minime personale necesare pentru efectuarea comenzilor, așa cum sunt specificate în termenii și condițiile de pe siteul lullula.ro. Organizatorul va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs.