UPDATE: Câștigătoarea concursului ”Momentul meu Hygge” este Gilda Bivolan!

Felicitări norocoasei și mulțumiri tuturor celor care au ales produsele noastre în această perioadă!

Pentru că zilele devin din ce în ce mai scurte, serile tot mai lungi şi friguroase, iar perioada pe care o traversăm nu este deloc uşoară, ne-am gândit să împrumutăm puțină experiență de la danezii specialişti în fericire şi să readucem momentele de linişte în viața noastră.Lansăm, aşadar, un mic concurs, “Momentul meu hygge”, destinat tuturor celor care iubesc Lullula şi produsele noastre realizate cu mult suflet.

Concursul se desfăşoară în perioada 1 noiembrie – 14 decembrie şi li se adresează tuturor celor care cumpără sau comandă un produs Lullula în acest interval de timp, indiferent de valoare.

Premiul constă în:

🎈un set individual de ceai Lullula, pictat manual cu brăduți
🎈un semn de carte Lullula pictat manual 
🎈o lumânare parfumată, Cafuné, din ceară de soia, cu ylang ylang, un ulei esențial 100% natural, antidepresiv, care calmează anxietatea, linişteşte şi te poartă în ţinuturile exotice ale Indochinei
🎈cartea “Mica enciclopedie hygge – rețeta daneză a fericirii”, de Meik Wiking


Participă la concurs toți cei care au cumpărat un produs Lullula sau au facut deja o comandă din 1 noiembrie  pană in 14 decembrie (inclusiv), iar câştigătorul va fi desemnat, prin tragere la sorți. Aceasta se va desfăşura in 15 decembrie, câştigatorul urmând să fie anunțat pe paginile noastre de Facebook, Instagram si pe site (lullula.ro).

Comments are closed.