După cinci ani în care puiul de ciocârlie a crescut puțin, câte puțin în atelierul de acasă, a învățat să meargă și a luat nota 10 la lecțiile de zbor, a venit vremea să își desfacă aripile și să plonjeze în necunoscut. A făcut-o nu foarte departe de casă, ci puțin mai sus, pe strada Mitropoliei (din Sibiu), la parterul clădirii cu numărul 27, loc în care a recreat, în miniatură, grădina semi-sălbatică în care s-a născut, atmosfera și universul de acasă.

Seturile individuale de ceai și cănile pictate manual, trăistuțele, tricourile și pe noi, ne găsiți, așadar, pe #Mitropoliei27, loc în care am amenajat atelierul Lullulei, dar și Lullula Art Shop, un mini magazin, probabil unul dintre cele mai mici care există, pentru ca voi să ne vedeți ”pe viu” produsele. Și, de aveți suveniruri de cumpărat, și cadouri de făcut, pentru oameni dragi, copii, prieteni din țară și din străinătate, sau, pur și simplu, pentru sufletul vostru, vă așteptăm, cu drag, să ne treceți pragul.

Aceasta este singura mare schimbare din viața puiului de ciocârlie (n.a. Lullula este micuța ciocârlie), pentru că – în rest – îl găsiți, la fel ca și până acum, pe site, pe Facebook și în magazinele dragi și prietene. Cu toate lucrușoarele frumoase, originale, pictate cu atenție la detalii și purtând în suflet peste tot grădina lui desculță și despletită de acasă.

Comments are closed.